Feestschoenen is onderdeel van LETRA.NL

Kantooradres: Oever 33, 3121XR Schiedam

Telefoon: 010-4705440

Veel gestelde vragen:

Kijk even in de FAQ hieronder, misschien staat het antwoord op je vraag erbij.

Wat is de levertijd van een bestelling?

De gemiddelde levertijd is ongeveer een week. Soms iets korter en soms iets langer. Doordat onze modellen speciaal geïmporteerd worden kan het soms iets langer duren!

Versturen jullie ook naar een servicepunt?

Ja, als je niet vaak thuis bent of als je je bestelling liever zelf ophaalt dan is een servicepunt ideaal! Wij werken met de servicepunten van PostNL dus er is er altijd wel eentje bij jouw in de buurt.

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren de gebruikelijke online betaalmogelijkheden waaronder iDeal, PayPal en bankoverschrijvingen. Tevens kan een bestelling op afspraak worden afgehaald. Vergeet dan niet vooraf even een afspraak te maken. Wij bieden helaas geen verzending onder rembours aan.

Hoe lang heb ik retourrecht?

Normaal heb je wettelijk 14 dagen de tijd om te ruilen en/of te retourneren. Wij hebben deze termijn verdubbelt naar 30 dagen!

Hoe kan ik iets retour sturen en wat kost het?

Retour sturen is bij ons gratis! Je kan je retour bij ons aanmelden waarna je van ons een mailtje ontvangt met een label. Met dit label kan je je bestelling dan retour sturen.

Berekenen jullie verzendkosten?

Nee! Voor alle orders boven de 50 euro rekenen we geen standaard verzendkosten. Heb je speciale wensen dan kan het zijn dat er wel een bijdrage in de verzendkosten wordt berekend. Ook bij bestellingen van onder de 50 euro vragen we een bescheiden tegemoetkoming in de verzendkosten.

Ontvang ik een factuur van de bestelling?

Ja, op het moment dat we je bestelling gaan versturen ontvang je van ons een factuur als PDF bijlage in de mail.

STUUR ONS EEN EMAIL: